Öne Çıkanlar Pandemiye Vladimir Putin Nasıl eVize ve UKVI hesabı alabilirim eVize nedir eVisa adlı sistem UK eVisa eVisa UKVI Göçmenlik Birleşik Krallık Vizeleri

Bu haber kez okundu.

Şenol Güneş'ten Volkan Demirel hakkında flaş iddialar

Beşiktaş teknik direktorü Şenol Güneş'in çok konuşulan o açıklamaları:

Maçın skoruru böyle çıkmaması gerekiyor. Beklenen bir hadise değil. Bütün oyuncularımız yeteneği ve karakterini gösterdi ama becerilerini kullanamadılar. Şansları da yoktu hakikaten şanssızlık. 9 kişiden sonra oyun bitti diye düşündüler ama bu gol yenmez yani. Genç takım oyuncusu koysak dahi bu gol yenmez. Maçın tamamanı baktığın zaman bir tane Emenike'ye pozisyon verdik başka yok. Olcakmış demek ki o gol. Oyuncularımın bütün emeklerine haksızlık edemem. Bugün futbol oynayan bir takımdık ama sonucu farklı kılamadık. 

Şansa gol bekliyorlardı o şans onlara güldü. Bu sonuç bize de Fenerbahçe'ye de yaramıyor aslında. Fenerbahçe'nin şansının kaldığını düşünmüyorum şampiyonluk ve Şampiyonlar Ligi için. Volkan'ın da dediği gibi bize çelme taktılar. Advocaat'ın dediği gibi, bugün bize çelme takmış oldular. Fenerbahçe'nin de bugünkü başarısı bence o. Oyuncu değişikliğinde kimi koyarsan koy. 9 kişi kalmış rakip. Yenecek bir gol değil o! Tarifi yok... Hakettiğimiz bir skor değildi ama oldu. Böyle beklenmedik skorlar karşısında teslim olmayacağız. Ülkemizden maalesef bu skordan gidilir hep ortaya koyulan oyundan bahsedilmez. Hatalardan bahsedilir. 

"VOLKAN MAÇ SONU YANIMA GELDİ"

Bu ülkede saldıranlar ceza almıyor. Üstüne prim alıyor. Volkan maç sonunda yanıma geldi. Konuştuğu kelimeleri söylemiyorum, çünkü kötü kelimeler, tehditvari kelimeler. Duyulsa suç. Biz huzursuzluk istemiyoruz. Daha önce de hiç konuşmadık. Saldırı yapanlar, vuranlar ceza almıyor ülkede, buradan [Talisca'nın hareketi] bir şey çıkarmaya çalışıyorlar. Volkan'ın bana söyledikleri duyulsa, sezonu kapatması lazım. Bana, bir oyuncuyu tehdit ettiğini söyledi. O konuşma bana yapılmaz, gelip de neyi halledeceksin? Babel'in pozisyonu tartışmasız penaltı. 2 puan gerideyken bizi şampiyonluğa layık görenler, 2 puan öndeyken görmüyor. Herhalde dualar hep başkasına. Şimdi övgüler başlayacak, son dakikada goller atan Fenerbahçe denecek. Böyle gol olmazki. Baskı yaparsın, boğarsın tamam...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.