Öne Çıkanlar londra 24 haziran seçimleri Wolverhampton Nottingham Acın Ilıcalı Azerbaycanın başkenti Aydın Çubukcu Ali Rıza Değirmenci Türk Okulu Geri dönüşüm Küresel İklim değişikliği

Bu haber kez okundu.

Talisca Çin'de harikalar yaratıyor

Guangzhou Evergrande’in şampiyonluk yarışında yer almasında büyük pay sahibi olan Anderson Talisca, Henan Jianye deplasmanında takımının farklı galibiyetinde önemli rol oynadı. Karşılaşmanın 29. dakikasında ceza sahası dışından yaptığı muhteşem vuruşla Guangzhou Evergrande’yi öne geçiren Anderson Talisca, takımının soyunma odasına 1-0’la girmesini sağladı. İkinci yarıda bir kez daha sahneye çıkan Anderson Talisca, 57. dakikada Lin Gao’nun attığı golün asistini yaparak Guangzhou Evergrande’yi rahatlattı. Anderson Talisca böylece Çin’de çıktığı 6 maçta 7 gol 3 asistlik bir performansa ulaşmış oldu.

Daha sonra oyundan kopan Henan Jianye karşısında Ricardo Goulart’in 65 ve 86. dakikalarda attığı iki golle farkı açan Guangzhou Evergrande’de Lin Gao, maçın skorunu belirledi. Henan Jianye deplasmanından 5-0 galip dönen Guangzhou Evergrande, maç eksiğine rağmen lider Beijing Guoan ile arasındaki puan farkını altıya indirmiş oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.