Öne Çıkanlar Alexandros Koustas Mehmet Nasifoğulları Yasmine Dar Leyla Aydemir Komedi Gazinosu Kumar Bağımlılığı Tedavisi alkol Tottenham Hotspur Stadı londra Atatürkçü Düşünce Derneği Londrada Türk İş Dünyası

Bu haber kez okundu.

Trabzonspor UK, Edmonton Rovers’ı beş golle yıktı

AVRUPA SPOR/LONDRA - İngilizlerin ligi Barnet’te mücadele eden tek Türk futbol takımımız olan Trabzonspor UK, Edmonton Rovers’ı beş golle yıktı. Liderliğe doğru emin adımlarla ilerliyor.

Trabzonspor UK başkanı Sinan Kaya Avrupa Spor’a özel konuştu. Kaya maçı şöyle özetledi:

“Birkaç hafta üst üste bir oyun oynamadıktan sonra, iyi organize edilmiş bir Edmonton Rovers takımına karşı zor bir başlangıç yaptık. İlk 45 dakikanın ilk yarısı Edmonton birçok fırsatı kaçırdı. İlk yarı başları için en iyi oyun rakipte diyebilirim. Ancak oyuncumuz Arif, köşe vuruşunu tatlı bir şekilde gole çeviridkten sonra rakibin inatçı oyununu kırmayı başardı. Arif’in golleriyle ikinci yarıya 2-0 önde başladık. İkinci yarıda daha rahat ve daha iyi futbol oynayabildik. Arif, 3.golüyle hat-trick yaptı. Fethallah skoru 4-0 yaptı.  Son gol kaptan Taner tarafından atıldı. Oyuncularımızı ve tüm takımımızı kutluyorum” 

Trabzonspor İngiltere 5-0 Edmonton Rovers

Goller: 

Arif x3

Fethallahx1

Tanerx1

Trabzonspor UK Asbaşkan Hagi Sayın ise şöyle konuştu:

“ 3 hafta aradan sonra ilk lig maçımızda farklı galip geldik. London trophy kupasında da rakibin sahaya çıkmaması sonucu London FA bizi hükmen galip saydı. 3 tura çıktık lig ve kupada emin adımlarla ilerliyoz. 3 hafta aradan sonra güzel oldu”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.