Öne Çıkanlar Pandemiye Nasıl eVize ve UKVI hesabı alabilirim eVize nedir eVisa adlı sistem UK eVisa eVisa UKVI Göçmenlik Birleşik Krallık Vizeleri ULEZ

Bu haber kez okundu.

Türk Toplumu Futbol Federasyonu KKTC Başbakanı Ersin Tatar ile görüştü

AVRUPA SPOR/LONDRA - Türk Toplumu Futbol Federasyonu Başkanı Serdar Sarı ve Asbaşkan Osman Ercen Kuzey Kıbrıs'tan gelen KKTC Başbakanı Ersin Tatar ile görüştü. TTFF ve toplumumuzu ilgilendiren konularla ile ilişkin Başbakan ile istişare görüşmesi gerçekleştirildi. 

GENÇLER LİGİ BAŞLADI

Türk Toplumu Futbol Federasyonu TTFF gençler ligine start verdi. TTFF Gençler Ligi Başkanı Zeki Salih ve As Başkanı Fikret Gönlübol genç takımlara katılım için çağrı yaptı. Saha parası yok hakem parası yok. Herkes katılsın. Hepsini federasyon karşılaycak diye takımlara çağrı yapıldı. 

BİNATLI FUTBOL KULÜBÜ 80. YILINI KUTLADI

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu takımlarından Binatlı Futbol Kulübü 80. yılını Londra'da Ciğer Yemeği ile kutladı. Onur konukları arasında Türk Toplumu Futbol Federasyonu yönetim kurulu ve TTFF de faaliyet gösteren futbol takımlarından üyeler, Limasollular Derneği yönetim kurulu ve üyeleri ile iş adamları vardı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.