Öne Çıkanlar londra Getir ABD Getir Avrupa Girişimcilik Özlem Türeci Montserrat Caballe kimdir londra cocuk University of London Edinburgh Napier University Cardiff University

Bu haber kez okundu.

Türkiye Cumhuriyeti’nin 100.yılına Samsun Spor UK’den galibiyet hediyesi

AVRUPA SPOR-İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu (TTFF)  Liglerinde maçlara devam edildi. DiscNow Cyprus Premier Liginde geçen hafta yağmurdan dolayı 4 takım sahalara çıkabildi. İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu liginde Samsun Spor UK takımı Türkiye Cumhuriyetinin 100.yılına galibiyet hediye etti. Ligin yeni lideri ise Trabzonspor UK oldu.  TTFF yönetim kurulu adına Avrupa Spor’a konuşan Başkanı İrfan Davulcular şunları söyledi: 

TTFF Başkanı İrfan Davulcular : 

“Takımlarımız  Türkiye Cumhuriyetinin 100.üncü kuruluş yılını kutlayarak maçlarını oynadılar. Bugün oynayan Samsun spor-  Fenerbahçe ile Trabzon spor UK - Türkmenköy Fc takımlarımızı tebrik ederiz. Kötü hava ṣartlarından dolayı sahaların kapanmasından dolayı geriye kalan takımlarımızın 2 hafta boṣ kalmalarına sebep oldu. Önümüzdeki hafta kaldığımız yerden devam edeceğiz. Tüm takımlarımıza şimdiden baṣarılar dileriz. Türkiye Cumhuriyetinin 100.üncü kuruluş yılı kutlu olsun” 

İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu liginde Samsun Spor UK takımı Türkiye Cumhuriyetinin 100.yılına galibiyet hediye etti.


 

Samsun Spor UK Türkiye Cumhuriyetinin 100.yılı gururunu ve kazanmıṣ oldukları galibiyetin mutluluğunu böyle kutladı.

Trabzonspor UK fırtınası gol oldu yağmur gibi yağdı. Ligin yeni lideri ise Trabzonspor UK oldu. 


Trabzonspor UK : 9   Türkmenkoy UK : 2

Türkmenkoy UK

AVRUPA SPOR-İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu'nda (TTFF) liginde yağmura rağmen maçlar oynandı.  Trabzonspor UK ile  Türkmenkoy UK  arasındaki maçta gol yağmuru yaşandı. Türkmenkoy UK takımı, İngiliz liglerinde geçen yıllarda fırtına estirerek Türkleri gururlandıran Trabzonspor'a mağlup olmaktan kurtulamadı.  Trabzonspor UK fırtınası gol oldu yağmur gibi yağdı

İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu (TTFF)  Liglerinde maçlara devam edildi.

DiscNow Cyprus Premier Liginde geçen hafta yağmurdan dolayı 4 takım sahalara çıkabildi.

TTFF Veteran 35 yaş liginde haftanın maçı Yeni Boğaziçi Fenerbahçe arasında oynandı 

AVRUPA SPOR-İngiltere Türk Toplumunu (TTFF) 35 yaş   Veteran Ligi maçları 6 Kasım Pazartesi akşamı New River Stadında oynandı. Bir birinde zevkli ve çekişmeli geçen maçları seyretmeye değerdi. Veteranlarda çok yüksek bir tempoda, sert, çekişmeli, heyecanlı bir maç oldu. Fenerbahçe taraftarları maçın başında sonuna kadar davullar ile takımlarına destek verdiler. Soğuk havada oynanan maç çok yüksek tempoda başladı karşılıklı ataklarla geçen maçın 23.dk Poku'nun güzel golüyle Boğaziçi 1-0 öne geçti.Devre bu skorla tamamlandı.

Maçta 2.Yarı


İkinci devre oyun dahada sert ve çekişmeli başladı, hakem Yunus Çakıcı yerinde verdiği kararla ile oyuna hakim oldu. Baskılı oynayan Fenerbahçe, 41. dakikada Uğur Erdoğan'ın sert düzgün vuruşuyla maç 1-1 oldu.Taraftarın sevinci görülmeye değerdi. Fenerbahçe yüklenmeye başladığı anlarda golü kendi kalesinde gördü. Ani gelişen atakta Nelson golü attı ve skor 2-1 oldu. Fenerbahçenin bir şutu direkten dödü, Boğaziçi kalecisi Celil’in başarılı kurtarışlarıyla, Boğaziçi, Fenerbahçe 2-1 sonuçlandı. Yeni Boğaziçi-Fenerbahçe 2-1 

Maçtan sonra her iki takım bir birini centilmence tebrik etti. 

Toplu Sonuçlar 

Yeni Boğaziçi - Fenerbahçe 2-1
Türkmenköy - Adamant 4-2
Brothers FC - Adana  2-0

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.