Öne Çıkanlar Pandemiye Nasıl eVize ve UKVI hesabı alabilirim eVize nedir eVisa adlı sistem UK eVisa eVisa UKVI Göçmenlik Birleşik Krallık Vizeleri Güneydoğu

Bu haber kez okundu.

Volkan Demirel'in Fenerbahçe'deki geleceği belli oldu

Sportif Direktör Damien Comolli ile yola çıkmaya hazırlanan sarı-lacivertlilerde yeni bir teknik heyet planı da yapılıyor. Tüm bunların yanında takımın mevcut kadrosunun nasıl şekilleneceği de merak konusu. Kaptan Volkan Demirel'in durumu ise gündemin önemli maddeleri arasında yer alıyor.
2002 yılından beri Fenerbahçe forması giyen kaleci Volkan, her fırsatta kulübüyle devam etmek istediğini belirtiyor. Sarı-lacivertli futbolcunun, daha önce 2006-2012 yılları arasında asbaşkanlık görevindeyken tanıdığı ve iyi ilişkilere sahip olduğu yeni başkan Ali Koç döneminde de takımda kalmaya sıcak baktığı ifade edildi. 37 yaşındaki eldivenin bilhassa Fenerbahçe'ye veda edecekse bile en azından son bir şampiyonluk görmek istediği vurgulandı.
Milliyet’te yer alan habere göre; sarı-lacivertli kulübe dördüncü yıldızı kazandırmayı çok arzulayan Volkan Demirel yeni dönemde de takımıyla yola devam etmeyi amaçlıyor. Volkan'ın ayrıca bir Şampiyonlar Ligi tecrübesi daha yaşamak istediği, bu sezon da bu fırsatı yakalayabileceğine inandığı dile getirildi.
Başkan Ali Koç'un da birebirde çok sevdiği, 3 Temmuz sürecinde göstermiş olduğu liderlik dolayısıyla kaptan Volkan'a hep saygı duyduğu ve takımda olmasına sıcak baktığı kaydedildi. Futbola yönelik konularda bir ay içinde tüm kararları almayı planlayan Koç ve ekibinin önündeki en önemli gündem maddelerinden birinin de kaleci Volkan Demirel olacağı belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.