Öne Çıkanlar Emeklilik 24 haziran seçimleri Londradan İtalya turuna Kıbrıs Kültür Gezisi Bursa Kebap Evi ingiltere Aerobik Cimnastik Avrupa Şampiyonası Rauf Raif Denktaṣ Türk Okulu TURTA londra KKTCde EPFR Global

Bu haber kez okundu.

Covid-19 döneminde Digital teknolojinin kullanımı, önemi ve digital teknoloji kursu

DIGITAL SKILLS KURSUCovid-19 döneminde Digital teknolojinin kullanımı ve önemi arttı. Digital teknolojiyi nasıl kullanacağını bilemeyenler özellikle online üzerinden yapılan yayınları izleyemedi yada okumayadı. Digital teknolojiyi öğrenmek yada az bilgimiz varsa geliştirmek önümüzdeki süreç açısından önemli olacaktır. Bu nedenle Day-Mer olarak 3 hafta sürecek Digital Teknoloji Kursu düzenlendik. ilk kurs günümüz 24 Mayıs Ptesi günü 11-12 arası, Day-Mer, Howard Road N16 8PU adresimizde gerçekleşecektir. Kursumuzda Universal Credit’den gelen mesajlara nasıl cevap verilir, Email hesabı nasıl açılır ve kullanılır, Facebook ve Whats App nasıl kullanılır konular öğretilecektir. Katılım ücretsizdir ve 16 yaş yukarısı her yaş grubuna açıktır. Kursa katılmak isteyenler bizi 020 7275 8440 veya 07494334095 numaralarından bize ulaşıp isimlerini yazdırabilirler. Varsa gelirken akıllı telefonlarınızı yanınızda getirmeniz yararlı olacaktır.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.