Öne Çıkanlar ingiltere londra avrupa muharrem ince maç ne zaman maç hangi kanalda kktc Samsunspor koronavirüs gazete

Bu haber kez okundu.

Neden Sosyal Medyada Var Olmalısınız? Sosyal Medyada Var Olmanız İçin 5 Önemli Neden ?

Sosyal Medya UzmanıFEED MEDYA Kurucusu Hacı Mustafa Özsoy, anlattı; Sosyal medyada var olmak, firmaların/markaların hedef kitlelerine ve potansiyel müşterilerine ulaşabilmelerinde olmazsa olmazlardan. Özellikle akıllı telefonların hayatımıza girmesiyle; ayrıca web sitelerine, uygulamalara vb. üye olurken sosyal medya hesaplarının kullanılabilmesiyle, internet kullanıcılarının neredeyse tamamının sosyal medyada yer aldığını söyleyebiliriz. Bu durumda firma/marka olarak burada yer almamanın tahmininizden büyük bir eksiklik olduğunu görüyorsunuzdur. Bugün sadece bireyler için önemli olmaktan çıkıp, firmalar için de geleceğe yatırım imkânı olan sosyal medya; maddi-manevi kâr etmede markaların/hizmetlerin büyük yardımcısı. Bu makalemizde sizin için, sosyal medyada var olmanın önemi konusunu ele aldık.
 
Sosyal Medyada Var Olmanız İçin 5 Önemli Neden
 
1. Geniş Kitlelere Erişebilirsiniz
Müşterilerinizle iletişim kurmak, satışlarınızı ve bilinirliğinizi arttırmak, amacınıza uygun etki bırakmak istiyorsanız, web sitenizle ulaşabileceğinizden çok daha fazla kişiye sosyal medya aracılığıyla ulaşabilirsiniz. Kullanıcıların bir markayı, kişiyi araştırırken sosyal medyayı kullanma alışkanlığı edindiği günümüzde hem var olan hem de potansiyel müşterilerinize, hedef kitlenize rahatlıkla sosyal medyadan erişebilirsiniz.
 
2. Hedef Kitlenize Hızlı ve Doğrudan Ulaşabilirsiniz
Ek bir sosyal iletişim ağını kullanmak yerine, araştırma yaparak hedef kitlenizin kullanmayı en çok tercih ettiği en az 2-3’ünde yer alırsanız, doğru yerden direkt olarak hızlı şekilde hedef kitlenize ulaşabilirsiniz. Üstelik bu yolla, amacınızı gerçekleştirmeniz kolaylaşır.
  
3. Ölçümleme Yapabilirsiniz

Sosyal medya hesaplarınızla ölçümleme yapabilir; günlük, haftalık, aylık olarak ne kadar kullanıcınızın olduğunu ne kadar beğeni, yorum, paylaşım aldığınızı vb. görebilirsiniz. Böylece aynı stratejiyle devam edip etmeyeceğinize karar verebilir, amacınıza uygun olarak çalışmalarınıza yön verebilirsiniz.

4. Sosyal Medya Reklamlarından Yararlanabilirsiniz
Feed Medya olarak bizde en çok kullandığımız Sosyal Medya reklamları, Facebook, İnstagram reklamları gibi sosyal medyanın reklam olanağından, markaların alışveriş sayfalarına yönlendirme imkânından sizlerde faydalanabilirsiniz. 
 
5. Rakiplerinizin Önüne Geçebilirsiniz ?

Ürün/marka pazarlamasının en fazla olduğu yerin sosyal medya olduğunu düşünürsek, sosyal medya hesapları doğru yönetildiğinde ve burada doğru stratejiyle yer alındığında, rakiplerinizden geride kalmamakla birlikte rahatlıkla önlerine geçebilirsiniz. Dediğimiz gibi, izlediğiniz strateji çok önemli. Sosyal medya stratejisi, başlı başına incelenmesi gereken bir konu ve bunun için mutlaka sosyal medya danışmanlığı almanızı öneririz.
 
"Sosyal medyanın faydaları, sosyal medyanın önemi, sosyal medyada olmanın yararları, sosyal medyada olmak, neden sosyal medya" gibi konulara değindik. Sosyal medya hesap yönetimi konusunda başarıyı yakalamak istiyorsanız FEED MEDYA olarak bize www.feedmedya.com’dan  ulaşabilirsiniz .

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.