Öne Çıkanlar Komedi Gazinosu alkol Tottenham Hotspur Stadı londra Atatürkçü Düşünce Derneği Londrada Türk İş Dünyası Türk İş Dünyası Güç Birliği atogepant hapı NHS migren İngilterede migren İngilterede Ulusal Sağlık

Bu haber kez okundu.

Bakan ve Vali eşlerinin üzerine spot ışığı düştü

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi'nin eşi Ayşen Zeybekçi ile Denizli Valisi Abdulkadir Demir'in eşi Nurtaç Demir, Denizli Valiliği, Denizli Belediyesi ve TRT işbirliğiyle düzenlenen "5. Uluslararası Türkçe Sözlü Müzik Festivali"nin galası için Hierapolis Antik Kenti'ndeki amfi tiyatroya gelmişti. Akşam saat 20.00 sıralarında, olan oldu. Ayşen Zeybekçi ve Nurtaç Demir'in üzerlerine spot lambası düştü. İki eş başlarından, kaza anında onlara yardıma koşan koruma polisi de kolundan yaralandı. Olayı gören Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi'nin yaralanan eşini kucağına alarak ambulansa götürdüğü öğrenildi. Bakan Zeybekçi, ambulansa binerek eşinin yanında hastaneye gitti. Vali Abdulkadir Demir'in eşi Nurtaç Demir ise, Valiliğin makam aracı ile hastaneye götürüldü. Yaralılar Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ndeki tedavilerinin ardından taburcu edildi. Kaza öncesinde, rüzgar nedeniyle spot ışıkların sallanmaya başladığı, vinçle ışığın indirildiği ve duvar üzerine konduğu, bakan ile vali eşi geçtiği sırada 1 metre uzunluğundaki metal parça montajlı spot ışığının düştüğü belirtildi. Kaza ile ilgili Pamukkale jandarması, savcılığın talimatıyla soruşturma başlattı. TRT'nin ışık ve ses düzeni hizmeti aldığı bir firmada çalışan 5 kişi, taksirle birden fazla kişinin yaralanmasına sebebiyet verme suçlamasıyla ifade verdi. 5 kişi daha sonra Cumhuriyet Savcısı'nın talimatıyla serbest bırakıldı. Türkcevizyon Müzik Festivali galası ise yağmur nedeniyle iptal edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.