Öne Çıkanlar ingiltere londra kktc avrupa türkiye Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti gazete İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu Avrupa Birliği Kumar Bağımlılığı Tedavisi

Bu haber kez okundu.

Dikkat, hava sıcaklığı 6 derece birden düşecek yağış kapıda

Bir süredir mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklıklar bugünden itibaren hızla düşmeye başlıyor ve yurdun büyük kısmını yağışlı hava sarıyor. İstanbul’da ve Marmara Bölgesi’nin genelinde yağmur etkili olurken Trakya’nın bazı noktalarında kar gözlenebilir. Doğu ve iç bölgelerin yüksek kesimlerinde ise kar yağışı görülecek.
YURTTA FIRTINALAR ETKİSİNİ SÜRDÜRÜYOR
Rüzgarın; Marmara'nın kuzeyinde kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (60-80 km/sa) İç Anadolu'nun güneyinde güneydoğu yönlerden; Doğu Akdeniz’in doğusunda doğu ve kuzeydoğu yönlerden yer yer tam fırtına (70-90 km/sa) şeklinde esmesi bekleniyor.
HAVA SICAKLIKLARI KIŞA NORMALLERİNE İNİYOR
Mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının batı kesimlerden başlayarak azalacağı ve mevsim normalleri civarına düşeceği tahmin ediliyor.
DOĞALGAZ VE SOBA ZEHİRLENMELERİNE DİKKAT!
İç Anadolu'nun güneyi ve doğusu ile Orta ve Doğu Akdeniz’in iç kesimlerinde rüzgarın bu akşam saatlerinden itibaren kuvvetlenerek, perşembe akşam saatlerine kadar doğu ve güneydoğu yönlerden kuvvetli ve kısa süreli fırtına (50-70 Km/saat) şeklinde eseceği tahmin edildiğinden meydana gelmesi muhtemel çatı uçması, ağaç ve direk devrilmesi, soba ve doğalgaz kaynaklı zehirlenmeler ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.