Öne Çıkanlar ingiltere Türkan Akbaş londra Balkan Ninnisi Djokovic Elif Sanchez A Veces Klip Turkish kebab George Floyd Vladimir Zelenskiy Suriye ordusu İbrahim Doğuş

Bu haber kez okundu.

Diyarbakır'da AA muhabiri bıçaklandı

Demokratik Bölgeler Partisi İl Başkanlığınca düzenlenen, aralarında  Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Gültan Kışanak ve DBP İl Başkanı Zübeyde  Zümrüt'ün de bulunduğu grup tarafından Bağlar ilçesinde Kürtçe eğitim vereceği  önü sürülen "okul"un önüne kadar gerçekleştirilen yürüyüşün ardından mührü  sökülen "okul"un önünde bir grup beklemeye başladı.Molotofkokteyli atan gruba polis müdahale etti. Bu sırada bazı  göstericiler, olayı görüntüleyen AA muhabirlerine saldırdı.Saldırıda AA foto muhabiri Hüseyin Bağış bacağından bıçaklandı,  muhabir Aziz Aslan darbedildi. Olayda Aslan'ın kamerası zarar gördü. Göstericiler olay yerine gelen ambulansın geçişine bir süre izin  vermedi. Daha sonra Bağış ve Aslan, Selahaddin Eyyubi Devlet Hastanesinde  tedavi atına alındı.Bağış'ın bacağına 3 dikiş atıldı.Müdahalenin ardından grup dağıldı.Olaylarda 50 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.