Öne Çıkanlar ingiltere Londra IOD Yöneticiler cemal kaşıkçı kktc 24 haziran seçimleri Ambargoed Emeklilik maç saat kaçta sağlık durumu son haber

Bu haber kez okundu.

Gültepe'de iki grup arasında çatışma çıktı

Alınan bilgiye göre, Gültepe Mahallesi Akcil Sokak'ta, Osman Kök, Murat Yavi ve 2 arkadaşı, aralarında husumet olan kişilerin bulunduğu Ayışığı Derneği binasına silahla ateş etti. Burada bulunanlardan bazılarının silahla karşılık vermesi üzerine çıkan çatışmada, Osman Kök, Murat Yavi ve beraberindeki 2 kişi ile dernek binasında bulunan 1 kişi ağır yaralandı.

3 KİŞİNİN HAYATİ TEHLİKESİ BULUNUYOR

Yaralılar, olay yerine gelen ambulanslarla, Şişli Hamidiye Etfal, Okmeydanı, Gaziosmanpaşa Taksim Eğitim ve Araştırma hastaneleri ile İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan Osman Kök ile Murat Yavi, müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Diğer yaralı 3 kişinin hayati tehlikelerinin bulunduğu bildirildi. Bu arada, hastane önünde toplanan yaralıların yakınları arbedeye neden oldu. Olaya müdahale eden polis ekipleri, kavgaya ilişkin 24 kişiyi gözaltına aldı. Üzerlerinde çok sayıda silah bulunan şüpheliler, emniyete götürüldü. Hastane önlerinde ve çatışmanın yaşandığı bölgede polis ekipleri geniş güvenlik önlemi aldı. Olaya ilişkin soruşturma sürüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.