Öne Çıkanlar ingiltere Djokovic Bozcader londra yönetim kurulu Maden Çukuru Ulviyya Tagizade Musiad Mustafa Demir MUSIAD Business Networking Millfield Theatre Mehmet Gözde Metin Yılmaz

Bu haber kez okundu.

İplik fabrikasında yangın, fabrikanın sahiplerinden haber alınamıyor

Gaziantep Baştarla Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan bir iplik fabrikasında çıkan yangını yaklaşık 50 araçla 110 itfaiye personelinin yanı sıra yaklaşık 100 fabrika işçisi kazma ve kürekle soğutma çalışmaları yürütüyor.

Yaklaşık 15 saattir devam eden söndürme çalışmaları ile birlikte kayıp fabrika sahibi Tuncay Kara'yı da arama çalışmaları sürüyor. Sabahın ilk ışıkları ile birlikte arama kurtarma ekipleri, itfaiye ve fabrika işçileri, yangının söndürüldüğü bölgelerde arama çalışmalarını da yürütüyor. Arama ve kurtarma ekipleri kazma ve kürekleri ile pamuk ve ip balyalarının altına bakarken, iş makineleri yardımıyla enkaz altında da arama çalışmaları yürütülüyor. Yapılan tüm çalışmalara rağmen Tuncay Kara'ya ait herhangi bir bulguya rastlanılamadı.

Fabrikadaki yangın kontrol altına alınmasına rağmen, söndürülen ip ve pamuk balyalarında zaman zaman meydana gelen parlamalara da anında müdahale ediliyor. Ekiplerin soğutma çalışmaları sürüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.