Öne Çıkanlar maç saat kaçta kktc 24 haziran seçimleri türkiye İngiltere Uygur Londra HMT Samsunspor Halifax London Clinic Manchester secim Demir Leydi

Bu haber kez okundu.

Minik Sedanur’un katili belli oldu

Sedanur'un tırnak arasından alınan doku ile tutuklu zanlılardan E.B.'nin DNA örneklerinin eşleştiği belirlendi. Ayrıca Sedanur'un bileklerinde ip izine de rastlandı.
Soruşturma dosyasında tutuklu üç zanlıdan biri olan A.K., ifadesinde Sedanur'u diğer iki zanlı ile birlikte öldürdüklerini itiraf etti. Diğer iki tutuklu zanlı E.B. ile H.U. ise suçlamaları kabul etmedi. (İHA)
SEDANUR’UN CESEDİ ÇOK ACI ŞEKİLDE BULUNMUŞTU
Kars’ın Kağızman ilçesinde kaybolan küçük kızın cesedi üzeri taşlarla örtülmüş bir şekilde bulunmuştu. Sedanur’un cesedini gören zabıta ekipleri, bölgede daha önce arama yaptıklarını ancak olay yerinde koku çıkmaya başladığında cesede ulaştıklarını söylemişlerdi. Vali Rahmi Doğan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Sedanur'un öldürüldüğü kesin. Üzeri taşlarla örtülmüş olarak bulundu. Cenazeye bu sabah saatlerinde köye yaklaşık 1 kilometre mesafede ulaşıldı.” demişti

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.