Öne Çıkanlar Pandemiye Nasıl eVize ve UKVI hesabı alabilirim eVize nedir eVisa adlı sistem UK eVisa eVisa UKVI Göçmenlik Birleşik Krallık Vizeleri ULEZ

Bu haber kez okundu.

Off-road gezisinde kaza, 3 ölü

Off-Road keyfi ölümle bitti. Arazi araçlarıyla yapılan off road'da konvoyda meydana gelen kazada a Aydın Barosu üyesi iki avukatlardan Ferat Sayın ve meslektaşı Özge Özkeskin ile babası Mehmet Sayın hayatını kaybetti.   Başköy Mahallesi Hayit Alanı Mevkii'ndeki sarp araziden ilerleyen konvoyda, Özge Özkeskin'in yönetimindeki 09 JN 343 plakalı arazi aracı, virajda kontrolden çıktı. Araç, yaklaşık 70 metre yükseklikten 'Aç Öldüren Deresi' adlı, içinde su bulunmayan dere yatağına yuvarlandı. Araç hurdaya dönerken; sürücü Aydın Barosu üyesi avukat Özge Özkeskin, meslektaşı Ferhat Sayın ve onun babası Mehmet Sayın kanlar içinde kaldı. Konvoydakilerin ihbarı üzerine kaza sağlık, AKS 110 ve jandarma ekiplerine bildirildi. İhbar üzerine harekete gelen sağlık ekipleri, sürücü Özge Özkeskin ile Mehmet Sayın'ın kaza yerinde öldüğünü belirledi. Araçtan çıkartılan Ferhat Sayın ise ambulans Tire Devlet Hastanesi'ne götürülürken yolda yaşamını yitirdi. Kaza yerinde yapılan incelemenin ardından Özge Özkeskin ile Mehmet Sayın'ın cesedi Tire Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.