Öne Çıkanlar Cemevi ingiltere avrupa Fransız piyanist Caroline Sageman Düzce Belediyesi bisiklet londra Londralılar Halil İzzet İngiltere Luton Türk Eğitim ve Kültür Merkezi Luton Türk Kültür Festivali Jiva Holidays

Bu haber kez okundu.

"Sivil" sandılar, suikast hazırlığı yapan terörist çıktı

Van nüfusuna kayıtlı 1990 doğumlu ‘Evin’ kod adlı teröristin, yanında el çantası olduğu için sivil olduğu iddia edildi. Ancak gerçek hiç de öyle değildi. Üçoş, Şırnak Üniversitesi’nde eğitim alırken geçen yıl PKK’nın gençlik yapılanması DGH ile tanıştı. Bir süre sonra da yasa dışı yollarla Kuzey Irak’taki PKK kamplarına katıldı. O günden sonra ailesi kızlarından haber alamadı. Ta ki yanındaki PKK’lı ile Diyarbakır’a gönderilene dek. Suikast hazırlığındayken öldürülen Üçoş’un üzerinde el bombası ve tabanca bulunmuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.