Öne Çıkanlar ingiltere Türkan Akbaş londra Djokovic Elif Sanchez A Veces Klip Vladimir Zelenskiy Suriye ordusu Bozcader londra yönetim kurulu Maden Çukuru Ulviyya Tagizade Almula Merter

Bu haber kez okundu.

Tatil bitişi yağış yurdu etkisi altına alacak

Günlerdir tatilde olan birçok vatandaş güneşli havanın tadını çıkardı, deniz kum güneş imkanına sahip olan şehirler doldu taştı. Meteoroloji tarafından yapılan son dakika tahminlerine göre tatille beraber güneşli hava da geride kalıyor. Pazartesi yurda kuzeybatıdan girecek olan yağışlar, salı günü Marmara ve Ege Bölgesi’nin hemen hemen tamamını saracak. Gelecek olan yağışlı hava dalgasına rağmen hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik beklenmiyor.
TATİL SONRASI YAĞMUŞ GELİYOR
Pazartesi günü yurdun kuzeybatısında kuvvetli sağanaklar bekleniyor, Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, İstanbul, Yalova Kocaeli, Sakarya, Düzce yağışlardan etkilecek. Ayrıca doğu kesimlerde Kars, Ardahan, güneyde ise Adana, Hatay, Osmaniye üçgeninde yağışlar görülecek.
HAFTA SONU HAVALAR NASIL OLACAK
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin kuzey kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Trabzon, Rize, Artvin, Erzurum’un kuzeyi, Kars ve Ardahan çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
Hava sıcaklığının ise iç ve doğu kesimlerde 2 ila 4 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.