Öne Çıkanlar Cadiz İsrailin Londra Büyükelçisi TÜRKİYE BURSLUSU ingiltere Kebap Ödülleri Lee Anderson London Clinic İngiltere Türk Restoran Kral 3. Charles Glasgow Çevreci örgüt

Bu haber kez okundu.

Vatan Şaşmaz ve Filiz Aker'e ait o görüntüleri sızdıranlar aranıyor

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, "27 Ağustos 2017 tarihinde İstanbul’da bir otel odasında Vatan Şaşmaz ve Filiz Aker’in ölümü ile sonuçlanan olayın ilk görüntülerinin sosyal medya hesaplarında paylaşılması üzerine; Emniyet Genel Müdürlüğünce konunun araştırılması için Polis Başmüfettişi görevlendirilmiştir" ifadelerine yer verildi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.