Öne Çıkanlar londra Ece Dağıstan A. Dilek Aydın Kahramanmaraş UK londra Avukat Alpan Uz Cumhuriyet Bayramı balosu avrupa Virgin Sport Redstone Solicitors ingiltere

Bu haber kez okundu.

Türk Dünyası Gazeteciler Şurası ikincisi Tataristan'da yapılacak

TDHA/ İlki Mart 2014 tarihinde Türk Dünyası 2013 Eskişehir Kültür Başkenti etkinlikleri çerçevesinde Eskişehir'de yapılan "Türk Dünyası Gazeteciler Şurası" nin ikincisi 26-29 Mayıs 2015 tarihleri arasında Tataristan'ın Başkenti Kazan'da yapılacaktır. Dünya Gazeteciler Federasyonu ile Tataristan'ın TATMEDIA’nın ortaklaşa düzenleyeceği Şura toplantısı Türkiye İşbirliği ve Kalkınma Ajansı (TİKA), Başbakanlık Yurt Dışı ve Akraba Toplulukları Başkanlığı (YTB), TÜRKSOY, Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü(BYEGM), TRT Avaz gibi devlet kurumlarının desteğiyle yapılacaktır. 13-16 Nisan tarihleri arasında Kazan’da yapılan ön çalışma toplantısına katılan DGF Genel Başkanı Menderes Demir ve Türk Dünyası Genç İletişimciler Birliği Genel Başkanı ve DGF Genel Sekreteri Dr. Şemsettin Küzeci TATMADIA ile tüm konularda mutabakata varıldı. Şuraya 22 ülkeden 100 gazeteci katılacaktır.

 

ilgili haberler

 

* Eskişehir'de 2014 Türk Dünyası 1.Gazeteciler Şurası Coşkusu

 

* Türk Dünyası Haber Ajansı’na doğru

 

* 1.şura'dan foto galeri için tıklayınız 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.