Öne Çıkanlar ingiltere londra maç ne zaman avrupa muharrem ince maç hangi kanalda kktc Samsunspor koronavirüs gazete

Bu haber kez okundu.

IŞİD militanları Kobani'de saklanıyor

Binlerce militanı ve çok ağır donanımlı silahlar ile YPG'nin kontrolünde bulunan Kobani'ye yoğun saldırılar düzenleyen IŞİD terör örgütü çok fazla kayıp verince çareyi saklanmakta buldu. İŞİD militanlarının şehrin içine gizlendiği iddia edildi. ABD Merkez Kuvvetler Komutanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre IŞİD'e 14 hava saldırısı düzenlendi. Suriye İnsan Hakları Gözlemevi'nin iddiasına göre, IŞİD militanları hava saldırılarına en az 45 kayıp vermişti.
''İYİ SALDIRILARDI''
Kobani Dış İlişkiler Sorumlusu İdris Nassan, "Hava saldırıları yardımcı oldu. İyi saldırılardı ancak istediğimiz kadar verimli olmadılar. Kobani hala tehlike altında ve tehlikenin sonlanması için bu saldırıların yoğunlaşması gerekiyor.IŞİD militanları hava saldırıları ve YPG'nin pusularına pek çok kayıp verdi. Militanlar daha fazla kayıp vermemek için için şehrin içine çekildi." açıklamasında bulundu.
14 YENİ HAVA SALDIRISI DÜZENLENDİ
ABD Merkez Kuvvetler Komutanlığı (CENTCOM), ABD  ordusu ve koalisyon güçlerinin, Suriye ve Irak'ta, terör örgütü IŞİD hedeflerine  yönelik 14 yeni hava saldırısı daha düzenlediğini bildirdi. CENTCOM'un açıklamasına göre, IŞİD'in Suriye'deki hedeflerine,  bombardıman, savaş uçakları ve insansız hava araçlarıyla dokuz saldırı gerçekleştiren ABD ordusu ve koalisyon güçleri, savaş uçakları ve insansız hava  araçları kullanarak örgütün Irak'taki hedeflerine beş saldırı düzenledi. Tek çare olarak IŞİD terör örgütünün geldiği gitmesi görülüyor..

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.