Öne Çıkanlar londra Microsoft Dünya Eğitim Forumu TURTA Hattat Soraya Syed Londra Zirvesi Almula Merter Londra Türk Filmleri Haftası Milli Savunma Bakanlığı Londra Buyukelcisi Umit Yalcın

Bu haber kez okundu.

D8 ülkelerine Londra Büyükelçiliği’nde Müsiad Resepsiyonu

AVRUPA AJANSI (AVA) T.C. Londra Büyükelçiliğinin evsahipliğinde ve MÜSİAD’ın katkılarıyla, D-8 ülkelerinin (Türkiye, Bangladeş, Mısır, Endonezya, İran, Malezya, Nijerya, Pakistan) diplomatik temsilcileri ve iş insanlarının katılımıyla 15 Kasım 2023 tarihinde bir resepsiyon düzenlendi. Etkinlikte, T.C. Londra Büyükelçisi Osman Koray Ertaş, Pakistan’ın Londra Büyükelçisi Dr. Mohammad Faisal, MÜSİAD Birleşik Krallık Başkanı Murat Bingöl ile Başkan Yardımcısı Türkan Akbaş ve MÜSİAD Yurtdışı Teşkilatlanma Komisyonu Başkanı Selim Sar birer konuşma yaptılar.

Etkinlik, D-8 ülkeleri temsilcileri ve  iş insanları arasında ekonomik işbirliği ve karşılıklı yatırım imkanlarının ele alınmasına vesile oldu.

Foto Galerisi ve tüm fotoğraflar için için tıklayınız 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.