Öne Çıkanlar londra 24 haziran seçimleri Anadoludan Mistik Sesler Yanıla Yanıla Londradaki Türk öğrencilere Feryal Clark ingiltere ingiltere Cumhuriyetin 100. Yıl Kutlama Balosu Türkiye İşçi Partisi Britanya Örgütü İngiltere parlamentosunda ATRESMEDIA

Bu haber kez okundu.

Türk ve İngiliz iş insanları TBCCI Networking Etkinliği’nde buluştu

AVRUPA AJANSI (AVA) POYRAZ CADIR/LONDRA-İngiltere Türk İngiliz Ticaret Odası (Turkish British Chamber Of Commerce & Industry- TBCCI) networking etkinliği’nde Türk ve İngiliz iş insanları buluştu. Dünyaca ünlü Covent Garden bölgesinde, 28 Haziran Salı akşamı saat 18.30'da tarihi RSA House binasında Benjamin Franklin Room'da düzenlenen etkinlik, TBCCI patron üyesi Nazalı Tax & Legal sponsorluğunda gerçekleşti. 

Networking resepsiyonuna TC Londra Başkonsolosu Bekir Utku Atahan onur konuğu olarak katıldı.


 
TBCCI Yönetim Kurulu Başkanı Alderman Professor Emma Edhem

Resepsiyon TBCCI Yönetim Kurulu Başkanı Alderman Professor Emma Edhem'in açılış konuşması ile başladı.TC Londra Başkonsolosu Bekir Utku Atahan'ın da Türk İngiliz iş ilişkilerine değindiği ve TBCCI'ya etkinlik ve hizmetlerinden dolayı  teşekkür ettiği bir konuşma yaptığı gecede Getir UK dahil TBCCI'a yeni katılan üyeler tüm davetlilere tanıtıldı ve yeni üyeler sahneye davet edilerek kendilerini katılımcılara tanıttı. 

Getir UK adına Turancan Salur konuşma yaptı

Gecenin sponsor ve TBCCI Patron uyesi Nazali Tax & Legal Yoneticisi Ersin Nazali da konuklara hoşgeldiniz konusması yaparak katılımları için teşekkür etti ve TBCCI ile güçlü bir işbirliği içinde olmaya devam edeceklerini belirtti.

DNZ Cosultancy adına Deniz İşbilen ve Açık Holding adına Doğan Eraslan


 
İngiltere Türk İngiliz Ticaret Odası (Turkish British Chamber Of Commerce & Industry) etkinliğine TC Londra Başkonsolosu Bekir Utku Atahan onur konuğu olarak katıldı.

Türk ve İngiliz iş insanları TBCCI Networking Etkinliği’nde bir araya geldi.

Resepsiyon TBCCI Yönetim Kurulu Başkanı Alderman Professor Emma Edhem'in açılış konuşması ile başladı.

Getir UK Turancan Salur ile Avrupa Gazetesi muhabirimiz Poyraz Çadır görüştü

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.