Öne Çıkanlar tasarı rapçi Ezhel Peter Alexander Kayserispor Beşiktaş Dokuz Ay On Gün Madrid Açık York Dükü Prens Türkiyede maske takma zorunluluğu

Bu haber kez okundu.

Londra'da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Trafalgar Meydanında

AVRUPA AJANSI (AVA) LONDRA-Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, her yıl 19 Mayıs tarihinde kutlanan, Türkiye Cumhuriyeti ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin resmî bayramdır.  Önemi: Atatürk'ün Kurtuluş Savaşı'nı başlatmak için Samsun'a çıkması; Atatürk'ün sembolik doğum günüdür.  CHP İngiltere Başkanı Kazım Gül, Avrupa Gazetesi aracılığıyla 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ile ilgili çağrı yaptı.

Londra'da Canan Kaftancıoğlu için protesto yapıldı ! Birleşik Krallık ülkelerinden İngiltere'nin başkenti Londra'da Canan Kaftancıoğlu için protesto yapıldı TIKLA OKU 
 

KAZIM GÜL’DEN ÇAĞRI

CHP İngiltere Başkanı Kazım Gül şunları söyledi: “19 mayıs perşembe günü Trafalgar’da buluşuyoruz. Haydi  Ata'nın evlatları duymadık demeyi̇n ! Bir bayrakta sen al, Bir ıslıkta sen çal… Sen yoksan bir kişi eksiğiz. Trafalgar Meydanında buluşuyoruz” 


Tarih: 19 Mayıs 2022 Perşembe

Yer: Londra Trafalgar Meydanı
London, WC2N 5DN

SAAT:13.30
 

KAZIM GÜL: "CANAN KAFTANCIOĞLU YALNIZ DEĞİLDİR!"

 
CHP İngiltere Başkanı Kazım Gül şunları ekledi: Canan Başkan'ımıza yapılan bu adaletsizliğe sessiz kalmamak adına 14/05/2022 saat 13.30 da Parlemento önünde basın açıklaması yaptık. CANAN KAFTANCIOĞLU YALNIZ DEĞİLDİR!AKP'NİN KARARINI TANIMIYORUZ!KORKMUYORUZ!HAK HUKUK ADALET İÇİN EL ELE!BASKILARA BOYUN EĞMEYECEĞİZ!"

İngiltere'nin başkenti Londra 14/05/2022 saat 13.30 da Parlemento önü

Kazım Gül şöyle devam etti.: "Canan Kaftancıoğlu’na verilen hukuksuz hapis cezası ve siyaset yasağı adalet ve demokrasiye yeni bir darbedir. Benzer utançlar geçmişte de yaşandı ve milletimiz hiçbir zaman bunları affetmedi. Adalet er geç tecelli edecektir.Canan Kaftancıoğlu yalnız değildir." 

CHP İngiltere Başkanı Kazım Gül

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.