Öne Çıkanlar ingiltere twitter özellik Ercüment Balakoğlu öldü mü ps5 özellikleri tasarı Pedro Sanchez rapçi Ezhel kayıp yusuf TEKİRDAĞ TREN KAZASI maç saat kaçta

Bu haber kez okundu.

Londra'da Canan Kaftancıoğlu için protesto yapıldı !

AVRUPA AJANSI (AVA) LONDRA- Birleşik Krallık ülkelerinden İngiltere'nin başkenti Londra'da Canan Kaftancıoğlu için protesto yapıldı. CHP İngiltere Birliği, Canan Kaftancıoğlu’na verilen hukuksuz hapis cezası için Londra'da protesto yaptı. İngiltere Parlementosu önünde 14 mayıs'ta yapılan protestoda kalabalık katılım gözlendi. CHP İngiltere Başkanı Kazım Gül protestoda yaptığı konşunları söyledi:

Kazım Gül: "Canan Kaftancıoğlu Yalnız Değildir"

 
CHP İngiltere Başkanı Kazım Gül: "Canan Başkanımıza yapılan bu adaletsizliğe sessiz kalmamak adına Parlemento önünde basın açıklaması yaptık. Canan Kaftancioğlu Yalnız Değildir. Akp'nin Kararını Tanımıyoruz! Korkmuyoruz! Hak Hukuk Adalet İçin El Ele! Baskılara Boyun Eğmeyeceği̇z!"

İngiltere'nin başkenti Londra'da 14/05/2022 saat 13.30'da Parlemento önünde CHP İngiltere Başkanı Kazım Gül açıklama yaptı

Kazım Gül şöyle devam etti.: "Canan Kaftancıoğlu’na verilen hukuksuz hapis cezası ve siyaset yasağı adalet ve demokrasiye yeni bir darbedir. Benzer utançlar geçmişte de yaşandı ve milletimiz hiçbir zaman bunları affetmedi. Adalet er geç tecelli edecektir.Canan Kaftancıoğlu yalnız değildir." 

 KAZIM GÜL’DEN 19 MAYIS ÇAĞRISI İÇİN TIKLAYINIZ 

CHP İngiltere Başkanı Kazım Gül şunları söyledi: “19 mayıs perşembe günü Trafalgar’da buluşuyoruz. Haydi  Ata'nın evlatları duymadık demeyi̇n ! Bir bayrakta sen al, Bir ıslıkta sen çal… Sen yoksan bir kişi eksiğiz. Trafalgar Meydanında buluşuyoruz” 


Tarih: 19 Mayıs 2022 Perşembe

Yer: Londra Trafalgar Meydanı
London, WC2N 5DN

SAAT:13.30


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.