Öne Çıkanlar İngilterede sigara İngiliz Ligi Erdoğan Sıcak öldü Mehmet Mimoğlu YTB Yurtdışı Koray Avcı kktc ingiltere sigarasız nesil sigara yasagı

Bu haber kez okundu.

Tüm mülteci çocukların anısına kağıttan kayıklar bırakıldı

Didim ilçesinde, Aylan bebek başta olmak üzere Ege Denizi'nden yasa dışı yollarla Yunanistan'a geçmeye çalışırken hayatını kaybeden sığınmacı çocuklar için denize kağıttan kayıklar bırakıldı.Hazırladığı "Suya düşen düşler" projesi kapsamında Didim'e gelen Hacettepe Üniversitesi yüksek lisans öğrencisi Asiye Sarıoğlu, ilçe sakinleri ile farklı renklerdeki kağıttan kayıkları, "umuda yolculuk" sırasında yaşamını yitiren sığınmacı çocukların anısına denize bıraktı. Manastır koyundaki etkinlikte, denize bırakılan yüzlerce kağıttan kayık, duygusal anlar yaşanmasına neden oldu. Didim’de arkadaşları ve öğrencilerin yardımıyla projeyi gerçekleştirdiğini anlatan Sarıoğlu, "Dünyada savaşlar olmasın ve çocuklar ölmesin. Barış olsun ve çocuklar doyasıya oynasın." ifadelerini kullandı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.