Öne Çıkanlar londra Getir ABD Getir Avrupa Girişimcilik Edinburgh Napier University Jasmin Paris No Tax for Genocide Serdar Karagöz DSÖ Özlem Türeci

Bu haber kez okundu.

Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. Yılına Londra’da Klasik Müzik Konseri 

AVRUPA AJANSI (AVA) AVRUPA GAZETE/İNGİLTERE-Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. kuruluş yıldönümünü kutlamak amacıyla Londra'da kaçırılmaz bir klasik müzik konseri düzenlendi. Konser 1 Aralık Cuma günü Londra’da St James's Church Sussex Gardens'ta gerçekleşecek.  Konserin onur konuğu Gülsin Onay piyanoda Chopin eserleri çalacak. Birbirinden yetenekli ve başarılı 5 genç Türk Klasik müziği eserlerini icra edecek. Onur Konuğu: GÜLŞİN ONAY- Piyano Müzisyenleri: ERDEM MISIRLIOĞLU - Piyano / EMRE ENGİN - Keman / NAZLI ERDOĞAN - Viyola / ÖZGÜR KAYA - Çello / EZO DEM SARICI - Keman. Sectoral Events’ten Arzu Güler şunları söyledi: “Kontenjanımız dolduğu takdirde her bilet alımıyla daha fazla genç müzisyenin eğitimine destek olabileceğiz. Son konserimiz Londra merkezli Klasik Müzik Yardım Kuruluşu Talent Unlimited ile birlikte düzenlendi. Lütfen bu güzel konserin videosunu izleyin. Konser masraflarından sonra fon toplamayı başardık ve Talent Unlimited müzisyenlerinin tanıtımını sağladık. Umarım bu konserle müzik öğrencilerine yeniden destek olabiliriz. Siz de bilet alarak bize destek olabilir ve bu muhteşem konserin tadını çıkarmak için bize katılabilirsiniz. Posterimizi ekte bulabilirsiniz. Bunu bağlantılarınıza iletirseniz çok minnettar oluruz”.

Biletler için: https://www.sectoralevents.com/event-info/concert-100th-anniversary-of-the-republic-of-turkiye


Konser sponsorları:

Gulet Escapes @guletescapes 
Dr Deniz Kanliada @dr_denizkanliada
Immigration Connection @immigrationconnectionltd


01 Aralık 19:00
VIP İçecek Resepsiyonu 17:00'da, Konser ise 19:00'da başlayacak.
St James`s Church Sussex Gardens, Paddington, London W2 3UD
Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. Yılını kutlamak amacıyla düzenlenen konser bir Sectoral Events organizasyonu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.