Öne Çıkanlar ingiltere kktc İngilterede sigara Türkiyenin en çok Güler Sabancı Fethiye İngilizler Penny Mordaunt Avrupa iberallerin Dünya Eğitim Forumu Engin Sertoğlu

Bu haber kez okundu.

Caner Erkin'den eşine 'bebekli' kutlama

Geride bıraktığımız yılın ocak ayında Roma’da evlenen ve şimdilerde bebek heyecanı yaşayan Caner Erkin ve Şükran Ovalı çifti, birbirine olan aşklarıyla herkesi kendine hayran bırakıyor. Son olarak eşi Şükran Ovalı’nın doğum günü için bir kutlamada bulunan Caner Erkin, hesabından şu paylaşımı yaptı: “Aşkım, sevgilim, her şeyim… İyi ki doğdun iyi ki… Seni çok seviyorum. Ve bu doğum gününde karnında kızımız var, en güzel gün olsun senin için… Ayrıca çok güzel ve özel bir anne olacaksın. Hep mutlu olalım ve birbirimiz için yaşayalım. Aşkla sağlıkla #ENDEĞERLİMSİN”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.