Öne Çıkanlar Djokovic Maden Çukuru Ulviyya Tagizade Musiad Mustafa Demir MUSIAD Business Networking Millfield Theatre Mehmet Gözde ingiltere Barkley londra 18 Mart Şehitleri

Bu haber kez okundu.

'CHP'de olağanüstü kurultay Ocak ayında yapılacak'

CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantısı, Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında, parti genel merkezinde gerçekleştirildi.CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Haluk Koç, toplantının ardından gazetecilere açıklamalarda bulunarak, sorularını yanıtladı.CHP'nin 7 Haziran seçimlerinden sonra olağan kurultay sürecini başlattığını anımsatan Parti Sözcüsü Haluk Koç, o seçimler sonrasında da Eylül ayı içerisinde 12 ilde ve 149 ilçede olağan kongre süreçlerinin tamamlandığını bildirdi. Bu süreçte parti içi demokrasinin tüm kurallarına uyulduğunu ve yapılan kongrelere hiçbir itiraz olmadığını belirten Koç, konuşmasını şöyle sürdürdü:
"Yine bu ay içerisinde de 5 ilimizde, daha önce planlanan ve 1 Kasım sonrasında tekrar işletilmeye başlanan, daha önce gerçekleştirilen kısımların da geçerli sayıldığı süreç devam ettirilmektedir. Kasım ayında 5 ilde daha kongremiz yapılacaktır. Aralık ayında hemen hemen hepsini tamamlayacağız yani ocak ayının ilk 15 günü içerisinde de CHP olağan kurultayını yapmış olacaktır. CHP 2016 yılına bu şekilde girecektir. Takvimimiz işliyor, bu takvim içerisinde de gereken adımlar planlandığı gibi işliyor. İl ve ilçe kongreleri devam edecek ve tüzüğün gereği olağan takvim içerisinde de olağan CHP kongresi yapılacaktır."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.