Öne Çıkanlar Pandemiye Nasıl eVize ve UKVI hesabı alabilirim eVize nedir eVisa adlı sistem UK eVisa eVisa UKVI Göçmenlik Birleşik Krallık Vizeleri Dr. Ali Tekin Atalar

Bu haber kez okundu.

Dumlupınar Yeni Malatyaspor ile SE Don First  Challenge Cup Maçı kaçmaz

AVRUPA SPOR/LONDRA - Bu maç kaçmaz. Youtube ve izlenme oranlarına göre Londra Amator Liglerinin en büyüğü olan SE Don First takımı ile oynayacak olan Dumlupınar Yeni Malatyaspor maçı, New River stadında 6 Ekim 2019 pazar günü saat 14.00’te. Geçen sezonun Challenge Cup Şampiyonu Dumlupınar Yeni Malatyaspor karşısında SE Don First takımının oyunu merak ediliyor.

Dumlupınar Yeni Malatyaspor Başkanı Ali Perçin, Avrupa Spora özel şunları söyledi:

“Londra Türk futboluna son 5 yılda damga vuran ve yıldızlar topluluğu olan gururumuz Dumlupınar Yeni Malatyaspor, 6 ekim 2019 pazar günü challenge cup 2 round maçında SE Don First ile karşılaşacağız. Geçen sezonun Challenge Cup Şampiyonu Dumlupınar Yeni Malatyaspor, 6 Ekim’de SE Don First takımını yenerek Londra’nın amatör liglerdeki en büyük takımı olduğunu bir kez daha gösterecek. Hiç kimselere söz vermeyin! Mac canlı olarak Eurogenc TV ve Se Don First takımının 5 kamerasıyla anında youtube üzerinden ekranlarda olacak !”

Challenge Cup 2.Round

SE Don First - Dumlupınar Yeni Malatyaspor

New River stadı

6 Ekim 2019 pazar

Saat : 14.00

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.