Öne Çıkanlar londra Getir ABD Getir Avrupa Girişimcilik Özlem Türeci Montserrat Caballe kimdir londra cocuk University of London Goldsmiths Edinburgh Napier University

Bu haber kez okundu.

Efe Cemgünal, İngiltere’den KKTC’ye Türkleri gururlandırıyor

AVRUPA AJANSI (AVA) AVRUPA GAZETE SPOR-ÖZEL-İngiltere’den Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne (KKTC) ailesiyle giden Efe Cemgünal, futbolda gururlandırıyor. Bu yıl KKTC’de futbol karma takımında oynama ṣansı yakalayan Efe Cemgünal, bir yıldır Doğan Türk Birliği’nde oynuyor. KKTC 12 yaş ve altı milli takımına seçilen Efe Cemgünal, Trabzonspor’un düzenlediği turnuvaya katılacak. Londra Kıbrıslı Türk Toplumunun yakından tanıdığı piyanist Hüseyin Cemgünal’ın oğlu olan  Efe Cemgünal hem İngiltere’yi hem de KKTC’yi gururlandırıyor.

TTFF Başkanı İrfan Davulcular: "Gençlerimizle gurur duyuyoruz"

İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu Başkanı İrfan Davulcular, Avrupa Spor'a özel şöyle konuştu: Davulcular: "İngiltere’den Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne ailesiyle giden Efe Cemgünal'ın başarıları, İngiltere'deki coçuklarımıza ve gençlerimize örnek oluyor. Efe'nin başarılılarının devamının dilerim" 

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) Başkanı Hasan Sertoğlu ve beraberindeki heyet U12 Turnuvası için bulunduğu Trabzon’da konuştu. KKTC'den gelen Hasan Sertoğlu ve beraberindeki heyet, Türkiye Trabzonspor Başkan Yardımcısı Zeyyat Kafkas’ı Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde buluştu. 
 

Efe Cemgünal İngiltere’den KKTC’ye gururlandırıyor

Hasan Sertoğlu ve beraberindeki heyet Trabzon'da


Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) Başkanı Hasan Sertoğlu ve beraberindeki heyet U12 Turnuvası için bulunduğu Trabzon’da bir dizi temas ve ziyaretlerde bulundu. Sertoğlu ve ekibi Trabzonspor Başkan Yardımcısı Zeyyat Kafkas’ı Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde ziyaret etti. Sertoğlu ve ekibi ayrıca Trabzon İl Gençlik ve Spor Müdürü Lokman Arıcıoğlu’nu da ziyaret ederek KKTC Milli Takım formalarını takdim etti. Sertoğlu Kafkas ve Arıcıoğlu’nun yanı sıra KKTC Trabzon Başkonsolosu Erek Çağatay’ı da makamında ziyaret ederek yanlarında olduğu için teşekkür etti.lk ziyaret Trabzonspor Başkan Yardımcısı’na.İlk olarak Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’ne giden Sertoğlu ve beraberindeki heyet burada Trabzonspor Başkan Yardımcısı Zeyyat Kafkas ve ekibi tarafından karşılandı.

İkili bir süre sohbet ettikten sonra yemeğe geçildi ve burada çok önemli işbirlikleri konusunda konuşmalar gerçekleşti.Daha sonra hediyeler takdim edilirken Sertoğlu, Zeyyat Kafkas, Necati Özçağlayan ve Hamdi Aslan’a KKTC Milli Takım forması hediye etti. Trabzonspor ekibi de Sertoğlu’nun yanı sıra KTFF 2.Başkanvekili Hüseyin Duvarcı, Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Ekmekçi ve KKTC Trabzon Başkonsolosu Erek Çağatay’a Trabzonspor forması hediye etti.Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdür Arıcıoğlu ile temas.Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nin ardından Şenol Güneş Spor Kompleksi içerisinde yer alan Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne giden Sertoğlu ve heyeti burada da müdür Lokman Arıcıoğlu ile görüştü. Heyetler bir süre sohbet ettikten sonra birbirilerine hediyeleri takdim etti.Çağatay’a teşekkür ziyareti.KTFF Başkanı Sertoğlu ve heyeti son olarak KKTC Trabzon Başkonsolosu Erek Çağatay’ı makamında ziyaret etti. Sertoğlu, Çağatay’a turnuva boyunca yanlarında olduğu için teşekkür ederken, KKTC Milli Takım forması hediye etti... 

KKTC U12 Karması Trabzon'da fırtına gibi esiyor
 
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, KKTC U12 Karması Trabzon’da yoluna doludizgin devam ediyor. Bugün oynadığı Oltu ve Kelkit karşılaşmalarını da kazanan U12 Karması turnuvada henüz yenilgi yüzü görmedi ve yoluna kayıpsız devam etti. Trabzon Akyazı Tesisleri’nde oynanan müsabakalarda 34 takım mücadele ederken KKTC U12 Karması’nın futbolcularının gösterdiği performans büyük takdir topluyor. Çekmeköy, Trabzonspor, Düzce, Oltu ve Kelkit karşısında etkili ve güzel oyunla galibiyetler alan KKTC U12 Karması’nın futbolcuları gösterdikleri performansla birçok gözlemcinin de dikkatini çekmiş durumda. Karmamız yarın Sultanbeyli ile karşılaşarak karşılaşmalarını tamamlayacak.

“Çocuklarımız çok mutlu”

Turnuvalara katılım konusunda olumlu geri dönüşler aldıklarını kaydeden Özkan, “Burada olmak bu havayı solumak çok güzel. Burada çocuklarımız çok mutlu ve bu bizi de mutlu ediyor. Haftada iki antrenman ayda 1-2 maç yapan bu yaştaki çocuklar 3 günde 5 maç oynadı ve çok iyi işler çıkardı. Birçoğu ülkemizde rakip ama burada çok güzel bir kaynaşma oldu. Bu eminim dönüşte tüm takımlara yansıyacaktır.”dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.