Öne Çıkanlar ingiltere londra kktc avrupa türkiye Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti gazete İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu Avrupa Birliği Kumar Bağımlılığı Tedavisi

Bu haber kez okundu.

Fenerbahçe'de şok ayrılık

Hollanda Birinci Futbol Ligi (Eredivisie) ekiplerinden  Feyenoord'un teknik direktörü Fred Rutten, Fenerbahçe'nin Hollandalı oyuncusu  Dirk Kuyt'un transferi konusunda yönetime tavsiyede bulunduğunu belirterek, "Kuyt  ile çalışmayı istemeyecek teknik direktör yoktur" dedi. Rutten, ligde oynadıkları Cambuur maçı sonrasındaki açıklamasında,  Feyenoord yönetiminin Kuyt'a yaptığı transfer teklifini mantıklı bulduğunu söyledi. Kuyt'un önünde transfer konusunda farklı seçenekler olduğuna dönük  haberleri okuduğuna değinen Rutten, "Kişisel olarak Kuyt ile görüşmedim.  Geleceğim ona bağlı değil ama Kuyt ile çalışmayı istemeyecek teknik direktör  yoktur" diye konuştu. Rutten, şu anda formda olan Kuyt'un Feyenoord'a gelmesi halinde farklı  pozisyonlarda oynayabileceğini dile getirdi. Feyenoord'lu oyuncular Karim El Ahmadi ve Jordy Clasie de Kuyt'un  gelişinin kendilerini mutlu edeceğini söyledi. El Ahmadi, Kuyt'un yaşının önemli olmadığını, onun genç futbolcular  için yararlı olacağını belirtirken, Clasie ise "Herkes Kuyt'un formda olduğunu  biliyor. Feyenoord'a gelirse harika olur" değerlendirmesinde bulundu. Feyenoord takımının geçen cuma günü Kuyt'a bir yıllık transfer  teklifinde bulunduğu açıklanmıştı. Daha önce 2003-2006 arasında 3 sezon Feyenoord forması giyen Kuyt,  farklı dönemlerde yaptığı açıklamalarda eski takımına dönmek istediği yönünde  mesajlar vermişti. Geçen sene Hollanda A Milli Futbol Takımı formasına veda eden Kuyt,  Fenerbahçe'ye 2012 yılında İngiliz ekibi Liverpool'dan transfer olmuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.