Öne Çıkanlar londra türkiye ingiltere londra Türk markaları ingiltere Türk markalarının Londra Büyükelçisi Ertaş Londrada Türk İş Dünyası Türk İş Dünyası Güç Birliği Türk İş Dünyası Güç Birliği

Bu haber kez okundu.

Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın bilgileri

Galatasaray ile Fenerbahçe  Ziraat Türkiye Kupası'nın finalinde kozlarını paylaşıyor. Bu sene Süper Lig'de istediği sonuçları alamayan Galatasaray gözünü kupaya dikti. Fenerbahçe ise şampiyonluğu Beşiktaş'a kaptırdı. Ziraat Türkiye Kupası Finali'nde oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin iddaa oranları da belli oldu. Açık ara favori olarak gösterilen taraf Fenerbahçe oldu. Fenerbahçe Galatasaray maçı 26 Mayıs Perşembe akşamı saat 21.15'te yayınlanacak. 

GALATASARAY FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN?

Galatasaray - Fenerbahçe Türkiye Kupası Finali perşembe akşamı 21.15'te başlayacak.

İddaa risk yönetimi perşembe akşamı Antalya Stadyumu'nda oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası Finali'nin iddaa oranlarını açıkladı. Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki 5. kupa finali randevusu olacakt zorlu 90 dakikada Sarı-Lacivertli ekip favori olarak gösterildi.

FENER FAVORİ GÖSTERİLDİ

Galatasaray'ın, Avrupa Kupaları'na katılım hakkı kazanabilmek için tek seçeneği olan finalde, geride kalan sezon performanslarına bakılarak Fenerbahçe favori gösterildi.

ORANLAR BELLİ OLDU

Vitor Pereira'nın öğrencilerinin galibiyetine 1.75 oran açıklandı. Galatasaray'ın galibiyet oranı ise 3.00 olarak belirlendi. Ezeli rakiplerin beraberlik ihtimaline verilen oran ise 3.30. Karşılaşmanın üst bitmesi (Toplam 3 gol ya daha fazlası) halinde bahisçiler, 1.5 katı oranında ikramiye kazanacak. Alt (Toplam 3 golden az) seçeneğinin oranı ise 1.80.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.