Öne Çıkanlar ingiltere İngilterede sigara Güler Sabancı Fethiye İngilizler Avrupa iberallerin AVRUPA SPOR İsrafil Erbil İngiliz Ligi Diriliş Ertuğrul Rekabet Kurulu

Bu haber kez okundu.

Jose Mourinho Galatasaraylı genç futbolcuyu istiyor

Jose Mourinho, Galatasaray’daki performansı ile dikkat çeken Ozan Kabak’ı transfer listesinde birinci sıraya aldı. The Sun’da yer alan habere göre sakatlıklar nedeniyle savunmada bir türlü istikrarı sağlayamayan Jose Mourinho, defansta kadro genişliği yaratmak için gözünü Ozan Kabak’a çevirdi. Jose Mourinho, Ozan Kabak transferi için 20 milyon Euro ayırdı.


Henüz 18 yaşında olmasına rağmen Galatasaray savunmasının banko ismi olmayı başaran Ozan Kabak’ın hava hakimiyeti nedeniyle İngiltere Ligi’ne oldukça uygun olduğunu düşünen Jose Mourinho, genç futbolcuyu kadrosunda görmek istiyor. Devre arasında Galatasaray’ın kapısını çalmaya hazırlanan Manchester United yönetiminin, bu transferde Roma ve Inter Milan ile yarışacağı söyleniyor.
Sezon başında Fatih Terim tarafından genç takımdan A takıma yükseltilen Ozan Kabak, şimdiye kadar çıktığı 10 Süper Lig, 3 de Şampiyonlar Ligi maçında Galatasaray formasını terletti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.