Öne Çıkanlar ingiltere Samsunspor londra Konut Londra Çağdaş Solistlerinden Gümüşlük Müzik Festivalinde Mehmet Uysal Yeşim Güzelpınar Boris Johnson albüm

Bu haber kez okundu.

TTFF Discnow Cyprus Premier Lig Şampiyonu Trabzonspor UK oldu

AVRUPA SPOR-İNGİLTERE- Londra'da faaliyet gösteren Türk Toplumu Futbol ligi TTFF Discnow Cyprus Premier Lig Şampiyonu Trabzonspor UK oldu. TTFF 2023-2024 Dıscnow Cyprus Premier Lig Şampiyonu Trabzonspor oldu. Geçen Pazar günü oynanan normal lig maçında Türkmenköy'ü 4-0 mağlup eden Trabzonspor ligin bitimine iki maç kala şampiyon oldu.


Trabzonspor UK takımında golleri Mert (3) ve Matt attı.

Şampiyonluk kupasını TTFF 2.başkanı Ozan Beliger verdi. 

Maç sonrası kupa töreni düzenlenip kupa ve madalyalar verildi.Trabzonspor Şampiyonluğunu çılgınca kutladı. Trabzonspor hocası Emrah Kaya töre sonrası çok mutluyuz şampiyon olduk .Federasyon kupa'sınıda kazanıp bu sezon çifte şampiyonluk yaşamak istiyoruz. Herkes başarılar dileriz  dedi.

İngiltere TTFF DiscNow Cyprus Ligi şampiyonu Trabzonspor UK

TÜM AYRINTILAR İÇİN TIKLAYINIZ

TTFF: LİG ṢAMPİYONU TRABZONSPOR UK TAKIMINA TEBRİKLER
 

TTFF Baṣkanı İrfan Davulcular ve Yöneti̇m Kurulunun açıklaması şöyle: "Trabzonspor UK, uzun bir aradan sonra Türk Toplumu Futbol Federasyonuna geri gelmesiyle Türk ligine büyük heyecan getirerek oynadığı tüm maçlarında galip gelmeyi baṣardı.  Trabzonspor UK hocası Emrah Kaya'yı baṣarısından dolayı federasyon olarak tebrik ederiz. Trabzonspor UK Baṣkanı Sinan Kaya ve Asbaṣkanı Cevdet Ezel'e de Trabzonspor UK kulübümüze verdikleri desteklerden dolayı teṣekkür ederiz. Trabzonspor takımımıza geride kalan kupa maçlarında baṣarılarının devamını dileriz. Türk Toplumu Futbol Federasyonu baṣkanı İrfan Davulcular  İngiltere dıṣında olmasından dolayı ṣampiyon takımın kupa merasiminde bulunamadı. Ayrıca TTFF baṣkanı İrfan Davulcular ṣampiyon takımımızı tebrik mesajı gönderdi." 

Trabzonspor UK Baṣkanı Sinan Kaya: "Turk Toplumu Futbol Federasyonu 2023 2024 Sezonunun Bi̇tmesi̇ne 2Hafta Kala Li̇g Şampi̇yonluğunu Ne Mağlup Ve Berabere Bi̇le Kalmadan Bügün Şampi̇yonluğumuzu İlan Etti̇k. Buradan Takim Hocamizi Yöneti̇mi̇mi̇ Ve Oyuncularimizi Kutluyorum. Hepsi̇ne Teşekkürler. Di̇k Oyna. Bi̇ze Her Yer Trabzon..."

TÜM AYRINTILAR İÇİN TIKLAYINIZ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.