Öne Çıkanlar londra 24 haziran seçimleri Anadoludan Mistik Sesler Yanıla Yanıla Londradaki Türk öğrencilere Feryal Clark ingiltere ingiltere Cumhuriyetin 100. Yıl Kutlama Balosu Türkiye İşçi Partisi Britanya Örgütü İngiltere parlamentosunda ATRESMEDIA

Bu haber kez okundu.

Adana'da yeni bir Özgecan Aslan vakası

Adana'da 2 yıldır ardından koşan platonik aşığı tarafından 5 Ocak'ta kaçırıldığı öne sürülen 17 yaşındaki G.E.'nin ailesi, kızlarının Özgecan Aslan gibi öldürülebileceğini ileri sürdü.Merkez Seyhan İlçesi Bey Mahallesi'nde oturmuş olan G.E.'yi 2 sene evvel okul çıkışında görüp aşık olan işsiz Mahmut A., söylenenlere göre, amcası ve annesini, kızın ailesine göndererek talep etti . Ancak G.E.'nin yaşının küçük olması dolayısıyla aile kızlarını vermedi. Bunun üzerine aileyi tehdit eden Mahmut A., 5 Ocak'ta, aynı sokakta oturmuş olan ablasına yemek götürmek için dışarı çıkan G.E.'yi kaçırdı. G.'den haber alamayan ailesi, kayıp dilekçesi verip, kızlarının Mahmut A. tarafından kaçırıldığını iddia etti.

'KIZIM ÖZGECAN GİBİ OLMASIN'
Kızından o günden bu yana hiçbir haber alamadıklarını ifade eden anne Emine E., "2 yıldır ailemizi tehdit eden saplantılı bir insan kızımı kaçırdı. Tehditleri dolayısıyla kızımı okuldan bile aldık. Kızım da Mahmut A. da kayıp. Bu insan madde bağımlısı ve tehlikeli. Kızımın başına bir şey gelmesinden endişeliyim. Polise ve savcılığa başvurduk 'araştırıyoruz, bulacağız' söylediler . Üzerinden 2 ay vakit geçmesine rağmen hala bir haber gelmedi. Devlet ne sebepten bir şey yapmıyor. Mahmut A.'nın yakınları bizi arayıp tehdit ediyor. Yerlerini biliyoruz. Ancak polisin konuya el atması lazım geliyor . Kızımın da Özgecan gibi olacağından endişeleniyorum " diye belirtti .G.E.'nin ablası Emine ile kardeşi Abdurrahim Ergin de kardeşlerinin bulunması için yetkililerden yardım beklediklerini belirtti .

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.