Öne Çıkanlar Pandemiye Vladimir Putin Nasıl eVize ve UKVI hesabı alabilirim eVize nedir eVisa adlı sistem UK eVisa eVisa UKVI Göçmenlik Birleşik Krallık Vizeleri

Bu haber kez okundu.

Yanmış kadın cinayetinde 3 gözaltı

Manisa Akhisar'da arakanın içinde bulunan yanmış kadın cesediyle ilgili süren soruşturmada üç kişi gözaltına alındı. Pazar günü Akhisar Cumhuriyet Mahallesi Su yolu Mezarlığı Mevkii'nde bulunan zeytinlik içindeki barakada, 20 yaşın üzerinde olduğu sanılan yakılmış bir kadın cesedi bulundu. İzmir Adli Tıp Kurumu'nda yapılan incelemede, cesedin yüzde 90'ının yanması yüzünden nasıl öldürüldüğü belirlenemedi. Ayrıca yine aynı sebeple, ölen kişinin tecavüze uğrayıp uğramadığı da tespit edilemedi. Olayla ilgili sürdürülen soruşturma kapsamında ilçede yaşayan bir anne ile biri erkek iki çocuğu gözaltına alındı. Öldürülen kadının kimliği ile şüpheli olarak gözaltına alınan kişilerin isimleri konusunda herhangi bir açıklama yapılmadı. Gözaltına alınan şüphelilerin önce cesedin bulunduğu yere ardından Hashoca Mahallesi 67 Sokak'taki evlerine götürüldüğü görüldü. Şüphelilerin evlerinde Olay Yeri İnceleme Müdürlüğü'ne bağlı ekipler çalışmaya başladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.