Öne Çıkanlar ingiltere İngilterede sigara Türkiyenin en çok Güler Sabancı Fethiye İngilizler Avrupa iberallerin Min-Jae Kim Timur Öztürk AVRUPA SPOR İsrafil Erbil

Bu haber kez okundu.

CHP'li vekillerin oy çuvalı nöbeti'nden ilginç kareler

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu dün akşam saatlerinde Ankara’da parti merkezi önünde toplanan kalabalığa bir açıklama yaptı. Konuşmasında Ankara’yı kazandıklarını ifade eden Kılıçdaroğlu “İstanbul’a da bahar gelecek. Oraya da bahar gelecek” demiş ardından “Adım adım takip ediyoruz. MYK üyelerinin tamamını gönderdik. İstanbul’daki örgütüme seslendim. 48 saat uyumak yok. Sandıklarda bekleyeceğiz. İstanbul’a da baharı getireceğiz. Ekrem başkanı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı yapacağız. Dolayısıyla Ankara’dan İstanbul’a selam gönderelim. Başarı dileklerimizi, dualarımızı gönderelim. Adım gibi eminim orayı da kazacağız. Destan yazacağız.” ifadelerini kullanmıştı. 


Kılıçdaroğlu’nun bu talimatının ardından başta CHP’li vekiller olmak üzere bütün partililer ilçe seçim kurullarında adeta ‘çuval nöbeti’ne geçti. İstanbul’daki farklı noktalarda nöbet tutan vekillerden renkli görüntülerde gelmeye başladı. Özellikle CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal’ın çuvalların üzerene yattığı fotoğraf görenleri gülümsetti. Fotoğrafları sosyal medya hesabından da paylaşan Tanal, “Ümraniye’de seçim itirazları nedeniyle sandıkların içeriğinin değiştirilmemesi için nöbetçiyim.Görevimin başındayım.” diye not düştü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.