Öne Çıkanlar Kenan Poleo Mehmet Koççat tiyatro londra University of London Konut yüksek faiz uyuşturucu bağımlılarını İngilterede klinik gözlemci kuruluş NICE Birleşik Krallık ülkeleri Kuzey İrlandada bayram

Bu haber kez okundu.

Rita Darı Winkler için İstanbul'da tören düzenlendi

Ermeni Patriği Aram Ateşyan’ın yönettiği törenin ardından Rita Darı Winkler toprağa verilmek üzere ailesinin yaşadığı Almanya’ya götürüldü. Rita’nın teyzesi Silva Stuhr cenaze töreninin ardından yaptığı açıklamada şunları söyledi:

‘O CANİ YAKALANSIN’

“Lütfen sesimizi duyurmak istiyorum. Dava kapanmasın. Bu cani yakalansın bir an evvel. Biz de rahata kavuşalım. İçimiz burkulmuş duruyor. İki çocuğunun yüzüne nasıl bakacağım bilemiyorum. Kırmızı bülten henüz çıkmamış. Güzelim kızı neye çevirmişti. Ben gördüm. Unutamıyorum. Ne olur yalvarıyorum hepinize.”

TÜRK SEVGİLİ ARANIYOR

2 çocuk annesi Rita Darı Winkler’i öldürmekten aranan Türk sevgilisi Ali Kemal S., cenazenin bulunduğu haberini öğrenince Almanya’da kalp tedavisi gördüğü hastaneden kaçmıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.