Öne Çıkanlar Girişimcilik Özlem Türeci Getir ABD Getir Avrupa londra cocuk Edinburgh Napier University Cardiff University Birleşik Krallık burs basvuru Great Scholarships 2023 2024 Yeşilçam günlerine

Bu haber kez okundu.

Bankasının yaptığı hatayla milyoner oldu

İngiliz Natwest isimli bankanın müşterisi hesabını kontrol ettiğinde ufak çaplı bir şok yaşadı. 27 Ocak günü hesabına 1 milyon 245 bin sterlin (yaklaşık 5 milyon TL) yatırıldığını öğrenen Kieran McKeefery, çoğu kişinin yapmayacağını yaptı ve durumu bankaya bildirdi.Paranın McKeefery'nin hesabına bir bir yatırım şirketi tarafından gönderildiğini belirleyen banka, hatasını düzeltti ve müşterisine ödül olarak paranın faizi olan 210 sterlini (800 TL) hibe etti.
"Hesabımda o dar parayı görünce harcamamak için kendimi zor tuttum" diyen talihli adam, daha sonra başının derde girmesinden endişe ettiği için banka ile irtibata geçtiğini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.