Öne Çıkanlar londra cemal kaşıkçı Galatasaray Meydanı Alper Baycın ingiltere kral V Henry Geleceğin Ressamları Suna Hurman Avrupanın en yaşanabilir şehirler TTFF Discnow Cyprus

Bu haber kez okundu.

Guinness Dünya Rekoru kıran inek

Yerden yüksekliği 1,93 metre olan 907 kilogram ağırlığındaki "Blosom" ve sahibi Patty Hanson, Guinness Dünya Rekorları Kitabı'nın 2016 yılı basımı için poz verdi. Hanson, "Blosom"u henüz buzağıyken aldığını, sonrasında ineği "evcilleştirmeye" karar verdiğini söyledi. "Blosom"un hikayesini, bir gün çocuklar için bir öykü kitabına dönüştürmek istediğini ifade eden Hanson, "Blosom, azman bir köpek gibidir. İnekleri olanlar ne söylediğimi anlayacaktır ama başka insanların da onun özel olduğunu bilmelerini isterim" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.