Öne Çıkanlar Girişimcilik Getir ABD Getir Avrupa londra cocuk Edinburgh Napier University Cardiff University Birleşik Krallık burs basvuru Yeşilçam günlerine İngiltere komedi Yeşilçam ve Komedi

Bu haber kez okundu.

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin Tunceli konuşması

MHP lideri Bahçeli, Tunceli ziyareti sona erdi. Bahçeli, Tunceli'deki konuşmasında Dersim isyanıyla ilgili sözlerinden geri adım atmadı ve isyana karışan Dersimliler için 'dönemin teröristi' ifadesini kullandı.

İşte Bahçeli'nin Tunceli konuşması....

"BİZİM GİDEMEYECEĞİMİZ YER YOKTUR"
Bugün buraya kardeşliği pekiştirmek için geldim. Bin yıllık kucaklaşmayı gerçekleştirmek için geldim Bugün buraya Tunceli kardeşlerimle aramızda örülen nifak tohumları yıkmak için buradayım. Buluşmamızı çekemeyenler dedikodu yaptılar. Tunceli'ye gelmemizi sanki yabancı bir ülkeyi geliyormuşuz gibi sabote temye çalıştılar. Davutoğlu geçtiğimiz günlerde cesaretimi sorgulamıştı. Başbakan o kadar çokn çıldırmıştı ki "Gidin söylediklerinizi Tunceli'de söyleyin" dedi. İşte Tunceli'deyim, devlet milletiyle Tunceli'de. Bizim vatan topraklarında gidemeyeceğimizi yer yoktur.

"DEVLET EL ETEK ÖPMEZ"
Biz buraya sizlerle gönül diliyle konuşmak için koştuk. Tunceli ile aramıza demir perde çekmek için provokasyon üretenleri hayal kırıklığına uğratmak için geldik. Şimdi ben Tunceli'de olduğuma göre Başbakan ne yapacaktır? Bu şahsiyet bundan sonra nasıl Başbakanlık yapacaktır? İsyankarlardan özürün erdem olduğunu söyleyen Davutoğlu istifa etme erdemini gösterecek midir? Devlet diz çökmez, devletin el etek öpeceğini ileri süren Başbakan'a sesleniyorum. Devlet el de etek  de öpmez

"TUNCELİ'DE BAŞ GÖSTEREN HADİSELER VE BUNA KARIŞANLAR BÖLÜCÜ TERÖRİSTLERDİR"
Tunceli'de baş gösteren hadiseler ve buna karışanlar bölücü teröristlerdir. Diz çökseydik el öpseydik Tunceli diye bir ilimiz olmazdı. Bunun kıymetini bilelim. Etniği ne olursa olsun aziz ejdadımıza gözümüz gibi bakacak bir millet bırakmıştır. Herkes esşittir. Büyük Türkiye hepimizin iftiharıdır. Tunceli 81 vilayetimizden birisir. Elazığ, Hakkari neyse Tunceli'de odur. Kardeşçe yaşamak varken oyunlara neden aldanalım. Nasıl ve hangi vicdan körlüğüyle göz yumalım. Pir insan Abdal'ın torunlarına en ufak bir temas yakışır mı? Pir Sultan Abdal hepimizin yıldızıdır. Ne mutlu Türküm diyene.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.