Öne Çıkanlar Düzgün Genç antalya haberleri Alper Baycın abd yaptırım kararı ekin koç momo çanakkale geçilmez ay uzay 31 mart hava durumu Gençlik ve Spor Bayramını

Bu haber kez okundu.

Yılın ilk karı okulları tatil etti

Ağrı Dağı kesimindeki yolun Pamuk Geçidi'nde özellikle etkili olan yoğun kar yağışı,  sürücülere zor anlar yaşattı. Kar kalınlığının 50 santimetreye ulaştığı bölgede çok sayıda araç  savrularak yoldan çıktı, birçok tır da mahsur kaldı. Bu araçlardaki kişilerin kurtarılması için çalışmalara başlandı. Karayolları ekiplerince yolun açılması için başlatılan çalışmalar  sürüyor. Ayrıca Ağrı'nın Diyadin ilçesinde kar yağışı nedeniyle ilçe merkezi ve köylerinde eğitime bir gün süreyle ara verildi. Kaymakamlıktan yapılan açıklamada, devam eden kar yağışının ilçede olumsuz hava şartları oluşturduğu belirtildi. Bu kapsamda, ilçe merkezi ile tüm köylerinde ilk ve orta dereceli okullarda bugün bir gün süreyle eğitime ara verildiği kaydedildi.

 

 

  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.