Öne Çıkanlar WHO londra Istanbul Photo Awards 2023 Photo Awards 2023 sergisi Türkmenköy londra Doğu Ekin İngilterenin başkenti Londra Hatay yöresi yemekleri Londrada Türk Mutfağı Haftası Türk Mutfağı Avrupalı Türk Markalar Birliği londra

Bu haber kez okundu.

İngiltere'nin ilk Türk camisi Shacklewell Lane Mosque Cenaze Servisi

1977'den beri Kıbrıslı Türk ve Türk ailelere cenaze hizmeti veriyorlar. İngiltere genelinde İngilizce ve Türkçe cenaze servisi. İngiltere’den Kıbrıs ve Türkiye dahil tüm dünyaya cenaze gönderilmesi, cenaze merkezinde morg ve yıkama tesisleri ile tabut ve tabut işi uzmanlarıyla hizmet veriyorlar.

Shacklewell Lane Mosque Ramadan Mosque Cenaze Servisi yetkilileri şunları söyledi:

“Bizim desteğimiz bir aile üyesinin ölümünün ardından bizi aradığınız anda başlar. Deneyimli ekibimiz cenazenin tüm yönleriyle ilgilenir. Formaliteler ve resmi yazışmalar konusunda size rehberlik ediyoruz. Uygun mezar yerleri buluyoruz ve en iyi şekilde defin ediyoruz.24 saat bizi arayabilirsiniz”

“46 yıllık tecrübe ile sevdiklerinizin ve yakınlarınızın cenazelerini Kıbrıs, Türkiye veya istediğiniz herhangi bir yere çok düşük fiyata gönderiyoruz. Cenazenizin bulunduğu yerden özel aracımızla alıyor, dinimizin gerektiği usüllere uygun şekilde defnedilmeye hazırlıyor ve istenilen mezarlığa defnediyoruz. Her şeyi istediğiniz şekilde yapıyoruz. Cenaze işlemlerini bizimle yapmazsanız bile yardım ve bilgilendirme için bizi arayabilirsiniz. Cenaze arabası, yıkama, cami, hoca masrafı ve tabut parası dahil çok uygun fiyata yapıyoruz. Cenaze defini için tüm yasal belgeler tarafımızdan yapılır. Cenazenin defni için devlet yardımı alınır.”

9-15 Shacklewell Lane, London E8 2DA

Tel: 020 7249 2244 / 07836 338766 / 07900 161079

[email protected]    www.ukturkishislamictrust.co.uk

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.