Öne Çıkanlar Girişimcilik Getir ABD Getir Avrupa londra cocuk Edinburgh Napier University Cardiff University Birleşik Krallık burs basvuru Yeşilçam günlerine İngiltere komedi Yeşilçam ve Komedi

Bu haber kez okundu.

Nur Yerlitaş, canlı yayın sırasında bir ilk yaşadı

İşte Benim Stilim eleme gecesinin olayı Nur Yerlitaş 'ın ilk kez ayakta görüntülenmesi oldu. Nur Yerlitaş daha önceki eleme geceleri ve galalar dahil olmak üzere bugüne kadar İşte Benim Stilim stüdyosuna hiç ayakta giriş yapmamıştı.Yaza merhaba partisi konseptli eleme gecesine Nur Yerlitaş diğer jüri üyeleri gibi yürüyerek giriş yaptı. Baştana aşağı siyahlara bürünen Nur Yerlitaş 'a Kemal Doğulu eşlik etti. Bugüne kadar İşte Benim Stilim 'de hiç ayakta görülmeyen Nur Yerlitaş ilk kez kameralar önünde yürüdü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.