Öne Çıkanlar Girişimcilik Özlem Türeci Getir ABD Getir Avrupa londra cocuk Edinburgh Napier University Cardiff University Birleşik Krallık burs basvuru Great Scholarships 2023 2024 Yeşilçam günlerine

Bu haber kez okundu.

Selen Seyven kovulma dedikodularına cevap verdi

Sevilen dizi 'Kocamın Ailesi' dizisinin başrol oyuncusu Selen Seyven, geçen temmuz ayında gözünün mor olduğu bir fotoğrafı instagram'dan paylaşmış ve altına "İş ahlakı böyle bir şey işte... Gözün çıkıp eline düşse bile çekersin sahneleri... Seni senden başkası bu nankör meslekte düşünmez" yazmıştı.Bu yazıdan sonra oyuncunun dizinin yapımcısı tarafından kovulduğu dedikoduları çıkmıştı. Güzel oyuncu, kovulduğuna hakkında çıkan iddialar hakkında ilk kez konuştuBir fotoğraf çekimi için objektif karşısına geçen Selen Seyven, "Aramızda hiç tatsız bir durum olamadı. Biz 4 senedir birlikte çalışıyoruz Mine'yle bizim kötü ayrılmamız söz konusu olmaz ve hala birbirimizi çok seviyoruz. Ben tercih ettim ayrılmayı ve onlar da çok anlayışla kabul ettiler. O yüzden yollarımızı ayırdık. Ben diziden kovulmadım kendim ayrıldım. Diziden ayrılırken bile herkes ağladı. Kesinlikle kovulmam söz konusu değil, benim anlaşmam 13 bölümlüktü.Ayrıca ben açıklama yapmıştım bu konu hakkında ve herkesten özür dilemiştim zaten" diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.