Öne Çıkanlar Girişimcilik Getir ABD Getir Avrupa londra cocuk Edinburgh Napier University Cardiff University Birleşik Krallık burs basvuru Yeşilçam günlerine İngiltere komedi Yeşilçam ve Komedi

Bu haber kez okundu.

Miliband Veda için Türk Restoranını Seçti

Aysad Güdekli (AVA) Londra-Miliband, bir yardım kuruluşunun başkanlığını yapmak için ABD'ye taşınma kararı aldı. ABD’ye gitmeden önce kendisinin onuruna Özer Restoranlar zinciri sahibi Hüseyin Özer tarafından Özer Restoranları zincirinin Oxford Circius şubesinde tertip edilen veda yemeği bir çok İngiliz ve Türk basın mensubu tarafından takip edildi. İşçi partisinden de bir çok milletvekili ve eski bakanların yer aldığı yemeğe David Miliband ve eşi tam vaktinde geldi.

Miliband’ın yakın dostu olduğu bilinen Hüseyin Özer, şeref konuğunu kapıda karşıladı. Restoranın girişinde Miliband için bir anı defteri de yer aldı. David Miliband,  Avrupa Gazetesi Editörü Vatan Öz’le yakın sohbeti gözlerden kaçmadı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.