Öne Çıkanlar Girişimcilik Getir ABD Getir Avrupa londra cocuk Edinburgh Napier University Cardiff University Birleşik Krallık burs basvuru Yeşilçam günlerine İngiltere komedi Yeşilçam ve Komedi

Bu haber kez okundu.

Amerikayı Keşfedenler Müslüman Denizcilerdir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşmasdan satırlar, "Amerika kıtasının 1492'de, Kolomb tarafından keşfedildiği iddia edilir. Oysa, Kolomb'dan 314 sene önce, 1178'de, Müslüman denizciler Amerika kıtasına ulaşmışlardır""Hatta, Cristophe Kolomb'un hatıralarında, Küba kıyılarında, dağın tepesinde bir caminin varlığından bahsedilmektedir. Kübalı kardeşimle bunu konuşuruz, o dağın tepesine bir cami bugün de yakışır""(Kobani) Eskiden Arap kardeşlerimizin yaşadığı Ayn El Arap idi, daha sonra adını değiştirdiler. Nedense Amerika buraya bayağı özendi. Başkanla konuştuk bu işi. Dedim ki 'Oraya yapacağınız bu silah yardımı doğru değil, teröristlerini eline geçer'. 'İki gün içinde orası düşecek' dedi. Orada yaşayan insan yok sayın Başkan dedim. Zaten 200 bin insan benim ülkeme geldi""Şu anda hepsini ülkemizde misafir ediyoruz. Şu anda 2 bin tane savaşçı var orada. DEAŞ denilen teröristlerle savaşıyorlar zaten. ve dedim, 'Niçin bu sizin için bu kadar stratejik?'. Neden? Eğer stratejikse benim için olması lazım sizin için niye stratejik. Siz 10 bin, 12 bin kilometre öteden bunu stratejik görüyorsunuz. Özelliği ne?"

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.