Öne Çıkanlar sigara yasagı No Tax for Genocide Simge U16LAR Serdar Karagöz Anadolu Ajansı Genel Müdürü Photo Awards 2023 sergisi Londra TTFF Veteranlar 35 ve 45 yaş gurubunda heyacan dorukta ttff 45 ttff 25

Bu haber kez okundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Okan Bayülgen'i sert dille eleştirdi

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, TRT World’ün tanıtım gecesinde ‘Diriliş Ertuğrul’ dizisini övdü. Altın Kelebek Ödülleri’nde ‘En İyi Dizi’ ödülünü alan ‘Diriliş Ertuğrul’ ekibi, hostesin yanlış yönlendirmesi sonucu teşekkür konuşması yapmadan kulise gitmişti. Gecenin sunucusu Okan Bayülgen yaşanan karışıklık sonrası yaptığı özür konuşmasında diziyi izlemediğini söylemişti.

‘TORUNLARIM BİLE İZLİYOR’

Erdoğan, ödül gecesinde yaşananlarla ilgili dün isim vermeden Okan Bayülgen’i eleştirerek şunları söyledi: “Onların o şekilde yorum yapmalarına değerlendirmelerine hiç kulak asmayın. Onların orada verilecek şekli bir ödülü önemli değil. Asıl önemli olan şu milletin gönlünü siz kazandınız ya asıl mükafat asıl ödül bu. Mesele budur. Benim torunlarım bile bırakamıyor. Tamamını izlemek yetmiyor bir de özetini izliyorlar. Bu denli artık gönülleri fethetmiş bir dizi bu. Sıradan değil. Ama onlar beyefendi izleyememiş fırsat bulursa izleyecekmiş. Kardeşlerim, başkalarının bizi anlamasını ve hakkıyla anlamasını beklemenin boş bir çaba olduğunu anlamamız gerekiyor.”

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.