Öne Çıkanlar Girişimcilik Getir ABD Getir Avrupa londra cocuk Edinburgh Napier University Cardiff University Birleşik Krallık burs basvuru Yeşilçam günlerine İngiltere komedi Yeşilçam ve Komedi

Bu haber kez okundu.

Devlet Bahçeli 3 yılın ardından uçağa bindi

Gezilerinde, gittiği yerin Ankara 'ya uzaklığına bakmaksızın her yere karayoluyla giden MHP lideri Devlet Bahçeli Almanya seyahatinde uçak korkusunu yendi, uçaktan görüntü bile verdi. Bahçeli'nin uçağın içinden çekilen görüntüleri MHP'nin Twitter hesabından 'Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli, Avrupa Türklüğü ile kucaklaşmak, hasret gidermek için yola çıktı' diye paylaşıldı. Seyahatlerinde, daha çok karayolunu tercih eden Bahçeli, en son 2012 yılında Hollanda’da düzenlenen bir kurultaya katılmak için uçağa binmişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.