Öne Çıkanlar acun ılıcalı İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu Kayserispor Beşiktaş maç saat kaçta Fenerbahçe Uefa ceza Rishko Beauty Center london Beauty Rishko Beauty london RISHKO BEAUTY Kozmetolog london

Bu haber kez okundu.

İşte CHP'nin belediye başkan adaylarını açıklayacağı tarih

Alınan bilgiye göre, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında parti genel merkezinde yapılacak toplantının ana gündem maddesi “yerel seçimler” olacak.Daha önce 24 Ekim’de 105, 14 Kasım’da ise 147 belediye başkan adayını belirleyen CHP PM, 6 Aralık’ta gerçekleştireceği toplantıda ise 300’e yakın belediye başkan adayının ismini kamuoyuyla paylaşacak.Açıklanacak isimler arasında bazı büyükşehir ve il belediye başkanlarının da olacağı belirtiliyor. Bugüne kadar açıklanan adaylar arasında 1 büyükşehir ve 10 il belediye başkan adayı da bulunuyor.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.